Access Motor představuje nový vzhled na veletrhu EICMA 2023!

Access Motor představuje nový vzhled na veletrhu EICMA 2023!

Letošní motocyklová výstava EICMA v Miláně se ukázala být dalším velkým úspěchem! Společně s naším specializovaným týmem Access Motor Team z celého světa jsme poskytli jedinečný zážitek a předvedli naše nejnovější modely. Připravte se na rok plný vzrušujících technologických a vizuálních pokroků. Pro ty, kteří akci nestihli, s potěšením představujeme ucelený přehled našich převratných novinek.

Xtreme Return! Zvědavost ohledně osudu čtyřkolek byla vyslyšena uvedením modelu Xtreme Enduro 450 EFI. Tato čtyřkolka, kdysi jediná volitelná varianta s manuální převodovkou, se triumfálně vrací a nyní se může pochlubit EFI, novými LED světlomety a výkonným TFT displejem. Motor o objemu 450 cm3 se špičkovým výkonem 27 kW zůstává tlukoucím srdcem řetězového pohonu, který zajišťuje robustní výkon zadní nápravy.

Tato zásadní modernizace povyšuje dlouholeté modely čtyřkolek Access, vylepšuje celkový sportovní balíček a činí tento Sportquad ještě působivějším.

 

Přeplňovaný výkon SHADE Sport PLUS - SUPERCHARGE se stává jedinou alternativou třídy 1000 ccm s přeplňovaným motorem pro nepřekonatelný zážitek z jízdy. Překonává srovnatelné modely v kategorii prémiových čtyřkolek a díky svému agresivnímu designu a výrazné jízdní dynamice se výrazně prosazuje.

Výjimečná úroveň výkonu přináší vzrušující příval síly při zachování konstantně vysokého výkonu. Skutečný silák s prakticky neomezenými možnostmi.

Zjistěte více o SHADE Sport Plus - Supercharge nyní!

Elektrifikace terénních vozidel Poptávka po tichém a nízkoemisním dopravním prostředku roste, ať už se jedná o myslivce, lesníky nebo milovníky terénních vozidel. V rámci celosvětového úsilí o elektrifikaci a snižování emisí představuje společnost Access Motor další fázi svých elektrických čtyřkolek, přičemž zachovává stávající design. Modely eShade a eFuse, vyvinuté ve spolupráci s mezinárodním startupem, který se zabývá elektrifikací zemědělské techniky, odpovídají vyvíjejícím se trhům a potřebám.

Koncepční studie "Glacier" V oblasti vývoje společnost Access Motor nepředvádí pouze kreativní projekty, ale snaží se také rozvíjet své produktové portfolio. Koncepční studie s příznačným kódovým označením "Glacier" odhaluje odvážný projekt, který přesahuje konvenční rámec a zaměřuje se především na zavádění inovativních funkcí. Cílem nebylo jen vymanit se z normálu, ale zcela jej předefinovat, a tohoto ambiciózního cíle se skutečně podařilo dosáhnout.

Společnost Access Motor modernizuje svou DNA a vnáší podstatu inovace a estetické přitažlivosti do samotného jádra svých vozidel. Rozsáhlá interakce s komunitou a obchodními partnery nejenže vyvolala četné diskuse, ale stala se katalyzátorem pro iniciaci nové generace vozidel společnosti Access Motor, která slibuje změnu paradigmatu v oblasti designu i výkonu.

Vyjadřujeme upřímné poděkování všem, kteří se výstavy zúčastnili, a s velkým nadšením se těšíme na množství nezapomenutelných okamžiků, které nás v nadcházejícím roce čekají, a které budeme sdílet společně s vámi a na oslavu našeho vzrušujícího programu nových vozidel. Na závěr si představujeme rok 2024 jako strhující kapitolu, která se bude vyznačovat neustálými inovacemi. Připravte se na převratné pokroky v oblasti technologie čtyřkolek a obohacenou nabídku vozidel, která bude definovat vrchol našeho závazku k dokonalosti a zážitkům z jízdy.